506 277 387

POWERED BY CREASITE

Dom SR

svg+xml;base64,PHN2ZyB3aWR0aD0iMzIiIGhlaWdodD0iMzIiIHZpZXdCb3g9IjAgMCAzMiAzMiIgeG1sbnM9Imh0dHA6Ly93d3cudzMub3JnLzIwMDAvc3ZnIj4KICAgIDxwYXRoIGQ9Ik0xMS40MzMgMTUuOTkyTDIyLjY5IDUuNzEyYy4zOTMtLjM5LjM5My0xLjAzIDAtMS40Mi0uMzkzLS4zOS0xLjAzLS4zOS0xLjQyMyAwbC0xMS45OCAxMC45NGMtLjIxLjIxLS4zLjQ5LS4yODUuNzYtLjAxNS4yOC4wNzUuNTYuMjg0Ljc3bDExLjk4IDEwLjk0Yy4zOTMuMzkgMS4wMy4zOSAxLjQyNCAwIC4zOTMtLjQuMzkzLTEuMDMgMC0xLjQybC0xMS4yNTctMTAuMjkiCiAgICAgICAgICBmaWxsPSIjZmZmZmZmIiBvcGFjaXR5PSIwLjgiIGZpbGwtcnVsZT0iZXZlbm9kZCIvPgo8L3N2Zz4=
svg+xml;base64,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
lights
svg+xml;base64,PHN2ZyB4bWxucz0iaHR0cDovL3d3dy53My5vcmcvMjAwMC9zdmciIHdpZHRoPSIxMjAwIiBoZWlnaHQ9IjY3NSIgPjwvc3ZnPg==

Projekt wnętrz domu jednorodzinnego obejmował salon z jadalnią, kuchnię, gabinet oraz dwie łazienki. Głównym założeniem projektu były naturalne kolory i materiały, dlatego zaproponowano tutaj kolory ziemi czyli beże, brązy, odcienie rudego  i czerni oraz mosiężne dodatki.

W przedpokoju na dwóch ścianach ma być położona tapeta we wzór liści w kolorze czarnym, przy schodach metalowe pionowe pręty, które mają tworzyć balustradę.

W salonie zaprojektowano sofę w kolorze rudym, grafitowy fotel oraz dywan w odcieniach brązu. Do okrągłego stołu wykonanego z drewna bukowego pasują gięte krzesła z elementami rattanu, który także zastosowano w szafkach pod telewizorem oraz kuchni. Nad stołem wisi duża lampa z mosiądzu.

W kuchni dominują te same kolory, beże i biele, oraz uchwyty z mosiądzu. Gabinet, który pełni także rolę pokoju gościnnego nawiązuje kolorystyką do pozostałych pomieszczeń. Jedna ściana ma zostać pomalowana na kolor musztardowy tworząc wnękę na sofę w tym samym kolorze. Łazienka na parterze ma zostać wykończona płytkami o wzorze lnu oraz imitującymi drewno, jak na całym parterze domu. Łazienka na poddaszu to płytki w tonacji beżowej z elementami aluminium.

KLIENTProjekt prywatny
KATEGORIADom, Projekt
ROK2018
LOKALIZACJAWarszawa

Obserwuj mnie na Instagramie