506 277 387

Łazienka MM

azienkaMM1logo
azienkaMM2logo
azienkaMM3logo
azienkaMM4logo
azienkaMM5logo
azienkaMM6logo
azienkaMM7logo
azienkaMM8
svg+xml;base64,PHN2ZyB3aWR0aD0iMzIiIGhlaWdodD0iMzIiIHZpZXdCb3g9IjAgMCAzMiAzMiIgeG1sbnM9Imh0dHA6Ly93d3cudzMub3JnLzIwMDAvc3ZnIj48cGF0aCBkPSJNMTEuNDMzIDE1Ljk5MkwyMi42OSA1LjcxMmMuMzkzLS4zOS4zOTMtMS4wMyAwLTEuNDItLjM5My0uMzktMS4wMy0uMzktMS40MjMgMGwtMTEuOTggMTAuOTRjLS4yMS4yMS0uMy40OS0uMjg1Ljc2LS4wMTUuMjguMDc1LjU2LjI4NC43N2wxMS45OCAxMC45NGMuMzkzLjM5IDEuMDMuMzkgMS40MjQgMCAuMzkzLS40LjM5My0xLjAzIDAtMS40MmwtMTEuMjU3LTEwLjI5IiBmaWxsPSIjZmZmZmZmIiBvcGFjaXR5PSIwLjgiIGZpbGwtcnVsZT0iZXZlbm9kZCIvPjwvc3ZnPg==
svg+xml;base64,PHN2ZyB3aWR0aD0iMzIiIGhlaWdodD0iMzIiIHZpZXdCb3g9IjAgMCAzMiAzMiIgeG1sbnM9Imh0dHA6Ly93d3cudzMub3JnLzIwMDAvc3ZnIj48cGF0aCBkPSJNMTAuNzIyIDQuMjkzYy0uMzk0LS4zOS0xLjAzMi0uMzktMS40MjcgMC0uMzkzLjM5LS4zOTMgMS4wMyAwIDEuNDJsMTEuMjgzIDEwLjI4LTExLjI4MyAxMC4yOWMtLjM5My4zOS0uMzkzIDEuMDIgMCAxLjQyLjM5NS4zOSAxLjAzMy4zOSAxLjQyNyAwbDEyLjAwNy0xMC45NGMuMjEtLjIxLjMtLjQ5LjI4NC0uNzcuMDE0LS4yNy0uMDc2LS41NS0uMjg2LS43NkwxMC43MiA0LjI5M3oiIGZpbGw9IiNmZmZmZmYiIG9wYWNpdHk9IjAuOCIgZmlsbC1ydWxlPSJldmVub2RkIi8+PC9zdmc+
lights
svg+xml;base64,PHN2ZyB4bWxucz0iaHR0cDovL3d3dy53My5vcmcvMjAwMC9zdmciIHZlcnNpb249IjEuMCIgd2lkdGg9IjEyMDAiIGhlaWdodD0iNjc1IiA+PC9zdmc+

Aranżacja wnętrza dużej łazienki o powierzchni 18 m2 zakładała wydzielenie osobnego pomieszczenia toalety, oraz na życzenie inwestorów umieszczenie wolnostojącej wanny. Zaprojektowano przeszkloną ścianę ujętą w metalową ramę w kolorze grafitowym, która dzieli się na dwie części, jedna z drzwiami do toalety, natomiast druga stanowi parawan do prysznica typu walk-in.

Naprzeciwko wejścia umieszczono wolnostojącą wannę z baterią stojącą, po obu stronach wanny zaprojektowano grzejniki kanałowe oraz dodatkowo ogrzewanie podłogowe. Wokół okna zaplanowano obudowę z forniru w kolorze orzecha. Po przeciwnej stronie toalety znajdują się dwie umywalki z szafkami w kolorze cielistym.

Specjalnie zaprojektowane lustra z oświetleniem mają zostać wykonane z blachy miedzianej. Na podłodze zastosowano płytki imitujące drewno, natomiast na ścianach będą ułożone wykonane na zamówienie grafitowe płytki w kształcie paneli ściennych zakończone listwą dekoracyjną, a nad nimi płytki gresowe wielkoformatowe imitujące marmur.

KLIENTProjekt Prywatny
KATEGORIAŁazienka, Dom
DATA2017
LOKALIZACJAWarszawa

Obserwuj mnie na Instagramie

Obserwuj nas na Instagramie