506 277 387

POWERED BY CREASITE

Mieszkanie D&K

Mieszkanie-DK-1
Mieszkanie-DK-2
Mieszkanie-DK-3
Mieszkanie-DK-4
Mieszkanie-DK-5
Mieszkanie-DK-6
Mieszkanie-DK-7
Mieszkanie-DK-8
Mieszkanie-DK-9
Mieszkanie-DK-10
Mieszkanie-DK-11
svg+xml;base64,PHN2ZyB3aWR0aD0iMzIiIGhlaWdodD0iMzIiIHZpZXdCb3g9IjAgMCAzMiAzMiIgeG1sbnM9Imh0dHA6Ly93d3cudzMub3JnLzIwMDAvc3ZnIj48cGF0aCBkPSJNMTEuNDMzIDE1Ljk5MkwyMi42OSA1LjcxMmMuMzkzLS4zOS4zOTMtMS4wMyAwLTEuNDItLjM5My0uMzktMS4wMy0uMzktMS40MjMgMGwtMTEuOTggMTAuOTRjLS4yMS4yMS0uMy40OS0uMjg1Ljc2LS4wMTUuMjguMDc1LjU2LjI4NC43N2wxMS45OCAxMC45NGMuMzkzLjM5IDEuMDMuMzkgMS40MjQgMCAuMzkzLS40LjM5My0xLjAzIDAtMS40MmwtMTEuMjU3LTEwLjI5IiBmaWxsPSIjZmZmZmZmIiBvcGFjaXR5PSIwLjgiIGZpbGwtcnVsZT0iZXZlbm9kZCIvPjwvc3ZnPg==
svg+xml;base64,PHN2ZyB3aWR0aD0iMzIiIGhlaWdodD0iMzIiIHZpZXdCb3g9IjAgMCAzMiAzMiIgeG1sbnM9Imh0dHA6Ly93d3cudzMub3JnLzIwMDAvc3ZnIj48cGF0aCBkPSJNMTAuNzIyIDQuMjkzYy0uMzk0LS4zOS0xLjAzMi0uMzktMS40MjcgMC0uMzkzLjM5LS4zOTMgMS4wMyAwIDEuNDJsMTEuMjgzIDEwLjI4LTExLjI4MyAxMC4yOWMtLjM5My4zOS0uMzkzIDEuMDIgMCAxLjQyLjM5NS4zOSAxLjAzMy4zOSAxLjQyNyAwbDEyLjAwNy0xMC45NGMuMjEtLjIxLjMtLjQ5LjI4NC0uNzcuMDE0LS4yNy0uMDc2LS41NS0uMjg2LS43NkwxMC43MiA0LjI5M3oiIGZpbGw9IiNmZmZmZmYiIG9wYWNpdHk9IjAuOCIgZmlsbC1ydWxlPSJldmVub2RkIi8+PC9zdmc+
lights
svg+xml;base64,PHN2ZyB4bWxucz0iaHR0cDovL3d3dy53My5vcmcvMjAwMC9zdmciIHZlcnNpb249IjEuMCIgd2lkdGg9IjEyMDAiIGhlaWdodD0iNjc1IiA+PC9zdmc+

Projekt wnętrza 2-pokojowego mieszkania dla młodego małżeństwa. Inwestorzy mieli już wstępną wizję swojego mieszkania, ale potrzebowali wszystko dopasować do siebie. Tutaj najważniejszym elementem przestrzeni dziennej miała być wyspa zaprojektowana z betonu, oddziela ona aneks kuchenny od części wypoczynkowej.

Elementem przyciągającym wzrok jest też tablicowa ściana, oraz industrialne oprawy oświetleniowe w postaci żarówek. Inwestorzy nie chcieli mieć typowego regału na książki, dlatego zdecydowali się na drewniane skrzynki, które można w dowolny sposób ustawiać. Kolorowe, metalowe krzesła przy stole ożywiają wnętrze.

W sypialni zaprojektowano oryginalny zagłówek łóżka z kawałków pnia drewna, podobnie pień drewna służy za stolik nocny. Łazienka w szarościach i bieli z elementami naturalnego drewna. Nad wanną płytki z nadrukiem układającym się w hasła krzyżówki wykonane na zamówienie, to pomysł właścicieli.

KLIENTProjekt Prywatny
KATEGORIAMieszkanie, Kuchnia, Salon, Pokój, Łazienka
DATA2015
LOKALIZACJAKraków

Obserwuj mnie na Instagramie

New title