506 277 387

POWERED BY CREASITE

MIESZKANIE E&M

svg+xml;base64,PHN2ZyB3aWR0aD0iMzIiIGhlaWdodD0iMzIiIHZpZXdCb3g9IjAgMCAzMiAzMiIgeG1sbnM9Imh0dHA6Ly93d3cudzMub3JnLzIwMDAvc3ZnIj4KICAgIDxwYXRoIGQ9Ik0xMS40MzMgMTUuOTkyTDIyLjY5IDUuNzEyYy4zOTMtLjM5LjM5My0xLjAzIDAtMS40Mi0uMzkzLS4zOS0xLjAzLS4zOS0xLjQyMyAwbC0xMS45OCAxMC45NGMtLjIxLjIxLS4zLjQ5LS4yODUuNzYtLjAxNS4yOC4wNzUuNTYuMjg0Ljc3bDExLjk4IDEwLjk0Yy4zOTMuMzkgMS4wMy4zOSAxLjQyNCAwIC4zOTMtLjQuMzkzLTEuMDMgMC0xLjQybC0xMS4yNTctMTAuMjkiCiAgICAgICAgICBmaWxsPSIjZmZmZmZmIiBvcGFjaXR5PSIwLjgiIGZpbGwtcnVsZT0iZXZlbm9kZCIvPgo8L3N2Zz4=
svg+xml;base64,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
lights
svg+xml;base64,PHN2ZyB4bWxucz0iaHR0cDovL3d3dy53My5vcmcvMjAwMC9zdmciIHdpZHRoPSIxMjAwIiBoZWlnaHQ9IjY3NSIgPjwvc3ZnPg==

Mieszkanie w dawnym bloku posiadało oddzielną kuchnię, jednak, aby powiększyć przestrzeń inwestorzy zdecydowali się na połączenie salonu z kuchnią. Dlatego projekt wnętrz zakładał wyburzenie ścianki pomiędzy kuchnią a salonem i stworzenie dużej szafy w korytarzu. W przedpokoju położono fototapetę z widokiem miasta, to pomysł inwestorów.

W korytarzu, który kiedyś prowadził do kuchni zaprojektowano dużą szafę w kształcie litery L, dzięki przesuwnym drzwiom do łazienki jest wygodny dostęp do szafy. W salonie na tle ceglanej, białej ściany znalazło się miejsce na duży narożnik w kolorze oliwkowym. Inwestorzy postanowili zrezygnować z typowego stołu, dlatego w zamian został zaprojektowany stół, który jest połączony z zabudową kuchenną.

W kuchni właściciele nie potrzebowali szafek górnych, dlatego można było zaprojektować długą półkę, nad którą pomalowano ścianę farbą tablicową. W łazience zaprojektowano duży prysznic z miejscem do siedzenia, a na ścianach położono płytki imitujące beton.

KLIENTProjekt Prywatny
KATEGORIAMieszkanie, Kuchnia, Salon, Łazienka
DATA2015
LOKALIZACJAZamość

Obserwuj mnie na Instagramie