506 277 387

Mieszkanie 26

Mieszkanie-26-1
Mieszkanie-26-2
Mieszkanie-26-3
Mieszkanie-26-4
Mieszkanie-26-5
Mieszkanie-26-6
Mieszkanie-26-7
Mieszkanie-26-8
Mieszkanie-26-9
Mieszkanie-26-10
Mieszkanie-26-11
Mieszkanie-26-12
Mieszkanie-26-13
Mieszkanie-26-14
Mieszkanie-26-15
Mieszkanie-26-16
Mieszkanie-26-17
Mieszkanie-26-18
Mieszkanie-26-19
Mieszkanie-26-20
Mieszkanie-26-21
Mieszkanie-26-22
Mieszkanie-26-23
Mieszkanie-26-24
Mieszkanie-26-25
Mieszkanie-26-26
Mieszkanie-26-27
Mieszkanie-26-28
Mieszkanie-26-29
Mieszkanie-26-30
svg+xml;base64,PHN2ZyB3aWR0aD0iMzIiIGhlaWdodD0iMzIiIHZpZXdCb3g9IjAgMCAzMiAzMiIgeG1sbnM9Imh0dHA6Ly93d3cudzMub3JnLzIwMDAvc3ZnIj48cGF0aCBkPSJNMTEuNDMzIDE1Ljk5MkwyMi42OSA1LjcxMmMuMzkzLS4zOS4zOTMtMS4wMyAwLTEuNDItLjM5My0uMzktMS4wMy0uMzktMS40MjMgMGwtMTEuOTggMTAuOTRjLS4yMS4yMS0uMy40OS0uMjg1Ljc2LS4wMTUuMjguMDc1LjU2LjI4NC43N2wxMS45OCAxMC45NGMuMzkzLjM5IDEuMDMuMzkgMS40MjQgMCAuMzkzLS40LjM5My0xLjAzIDAtMS40MmwtMTEuMjU3LTEwLjI5IiBmaWxsPSIjZmZmZmZmIiBvcGFjaXR5PSIwLjgiIGZpbGwtcnVsZT0iZXZlbm9kZCIvPjwvc3ZnPg==
svg+xml;base64,PHN2ZyB3aWR0aD0iMzIiIGhlaWdodD0iMzIiIHZpZXdCb3g9IjAgMCAzMiAzMiIgeG1sbnM9Imh0dHA6Ly93d3cudzMub3JnLzIwMDAvc3ZnIj48cGF0aCBkPSJNMTAuNzIyIDQuMjkzYy0uMzk0LS4zOS0xLjAzMi0uMzktMS40MjcgMC0uMzkzLjM5LS4zOTMgMS4wMyAwIDEuNDJsMTEuMjgzIDEwLjI4LTExLjI4MyAxMC4yOWMtLjM5My4zOS0uMzkzIDEuMDIgMCAxLjQyLjM5NS4zOSAxLjAzMy4zOSAxLjQyNyAwbDEyLjAwNy0xMC45NGMuMjEtLjIxLjMtLjQ5LjI4NC0uNzcuMDE0LS4yNy0uMDc2LS41NS0uMjg2LS43NkwxMC43MiA0LjI5M3oiIGZpbGw9IiNmZmZmZmYiIG9wYWNpdHk9IjAuOCIgZmlsbC1ydWxlPSJldmVub2RkIi8+PC9zdmc+
lights
svg+xml;base64,PHN2ZyB4bWxucz0iaHR0cDovL3d3dy53My5vcmcvMjAwMC9zdmciIHZlcnNpb249IjEuMCIgd2lkdGg9IjEyMDAiIGhlaWdodD0iNjc1IiA+PC9zdmc+

Projekt 3-pokojowego mieszkania o powierzchni 70m2 w stylu nowoczesnym. W celu uzyskania większej przestrzeni zdecydowano się na likwidację jednego z pokojów (pierwotnie mieszkanie było 4-pokojowe), dzięki wyburzeniu ściany powstał dużo większy salon połączony z aneksem kuchennym. Mieszkanie miało być jasne i kolorowe.

Na podłodze zaprojektowano płytki gresowe imitujące drewno, które świetnie sprawdzają się w takich przestrzeniach. Kolor dolnych szafek kuchennych był dobierany do posiadanego przez właścicieli duńskiego stołu z lat 60-tych. Oryginalne uchwyty w szafkach wykonano samodzielnie ze skóry. Płytki pomiędzy szafkami są też specjalnie zaprojektowane dla tego wnętrza i wykonane na zamówienie.

Zielone zasłony, dodatki oraz roślinność ożywiają to wnętrze. W łazience dominują białe, kwadratowe płytki i ten sam kolor rudego forniru na szafkach jak w kuchni. W sypialni na jednej ścianie zaprojektowano dużą szafę, jednak, aby nie była to długa ściana z frontów, połowę wnętrza szafy zasłaniają tkaniny lniane zamiast drzwi. Na przeciwległej ścianie położono strukturalną, grafitową tapetę, a kolorowa narzuta z Indii dodaje trochę koloru do wnętrza.

KLIENTProjekt Prywatny
KATEGORIAMieszkanie, Kuchnia, Salon, Pokój, Łazienka, Biuro
DATA2016
LOKALIZACJAWarszawa

Obserwuj mnie na Instagramie

Obserwuj nas na Instagramie