506 277 387

POWERED BY CREASITE

Sandhurst Avenue

svg+xml;base64,PHN2ZyB3aWR0aD0iMzIiIGhlaWdodD0iMzIiIHZpZXdCb3g9IjAgMCAzMiAzMiIgeG1sbnM9Imh0dHA6Ly93d3cudzMub3JnLzIwMDAvc3ZnIj4KICAgIDxwYXRoIGQ9Ik0xMS40MzMgMTUuOTkyTDIyLjY5IDUuNzEyYy4zOTMtLjM5LjM5My0xLjAzIDAtMS40Mi0uMzkzLS4zOS0xLjAzLS4zOS0xLjQyMyAwbC0xMS45OCAxMC45NGMtLjIxLjIxLS4zLjQ5LS4yODUuNzYtLjAxNS4yOC4wNzUuNTYuMjg0Ljc3bDExLjk4IDEwLjk0Yy4zOTMuMzkgMS4wMy4zOSAxLjQyNCAwIC4zOTMtLjQuMzkzLTEuMDMgMC0xLjQybC0xMS4yNTctMTAuMjkiCiAgICAgICAgICBmaWxsPSIjZmZmZmZmIiBvcGFjaXR5PSIwLjgiIGZpbGwtcnVsZT0iZXZlbm9kZCIvPgo8L3N2Zz4=
svg+xml;base64,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
lights
svg+xml;base64,PHN2ZyB4bWxucz0iaHR0cDovL3d3dy53My5vcmcvMjAwMC9zdmciIHdpZHRoPSIxMjAwIiBoZWlnaHQ9IjY3NSIgPjwvc3ZnPg==

Projekt we współpracy z biurem architektonicznym Young Architecture, które projektowało rozbudowę starego domu w zabudowie bliźniaczej.

Inwestorzy chcieli powiększyć tylną część domu, gdzie ma być kuchnia, jadalnia oraz kącik telewizyjny. W pierwszej części domu usytuowany jest niewielki salon, na przeciwko którego są pomieszczenia garderoby oraz gabinet. Przy wejściu nie ma miejsca na dużą szafę, dlatego zaprojektowano konsolę z lustrem, obok znajdują się drzwi do garderoby. W salonie oraz rozbudowanej części domu pozostawiono ścianę z odkrytą cegłą w kolorze beżowym. Dobrano do tego naturalne kolory i materiały. Na podłodze ułożone są płytki z naturalnego wapienia w kolorze beżowym o nieregularnej powierzchni. We wnętrzach mamy jasne drewno, meble z rattanową plecionką, oliwkowe odcienie sofy i mebli kuchennych, czarne elementy w postaci lamp czy foteli oraz mosiężne dodatki. W kuchni zaprojektowano szafki w stylu angielskim, z frontami w ramce oraz mosiężnymi uchwytami. Ciekawym rozwiązaniem są lustra umieszczone w szafkach wiszących, dzięki którym odbija się światło i kuchnia wydaje się bardziej przestronna. Dekoracyjnymi elementami są tutaj zdjęcia i obrazy, które idealnie pasują do stylu wnętrza.

KLIENTProjekt prywatny
KATEGORIADom, Projekt
ROK2020
LOKALIZACJAWielka Brytania

Obserwuj mnie na Instagramie